Lid worden

Word lid en profiteer van de voordelen van het lidmaatschap. De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) is al ruim 30 jaar dé beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland. Ruim 2000 leden profiteren van de voordelen van het lidmaatschap: kennis, belangenbehartiging en producten en diensten.

Afhankelijk van uw persoonlijke situiatie biedt de NVMT het lidmaatschap in verschillende contributietarieven aan. Zo is er een speciaal studenten- en partnerlidmaatschap, een lidmaatschap voor rechtspersonen en zelfs ook een gratis lidmaatschap. Kijk hier welk lidmaatschap bij u past.

De voordelen op een rij:

  • Producten, diensten en advies op maat
  • Richtlijnen en publicaties
  • Lezingen en workshops: speciaal voor NVMT leden
  • Jaarlijks NVMT-congres
  • Patiënten-informatie over manuele therapie
  • Gratis toegang tot wetenschappelijke artikelen van wetenschappelijke artikelen van tijdschriften als Manual Therapy, Physical Therapy in Sport, Physiotherapy, Complementary Therapies in Clinical Practice, International Journal of Osteopathic Medicine.

De NVMT is aangesloten bij de landelijke koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is lid van de International Federation of Orthopedic Physical Therapists (IFOMPT), de World Confederation Physical Therapy (WCPT) en de World Health Organisation (WHO).

Aanvullende informatie:

NVMT Aanmeldingsformulier
Contributie 2016
Lidmaatschap opzeggen

Deel deze pagina op social media