Terugblik NVMT-symposium 'Heads up' 23 april 2016Zaterdag 23 april was het zover: het NVMT-symposium 2016. We verwelkomden ruim 500 (manueel) fysiotherapeuten en studenten in Cenemec Ede. 

Hier blikken we terug via de foto's, het verslag en de presentaties.

Heeft u het dit jaar gemist? Zet zaterdag 8 april 2017 dan alvast in uw agenda!


Bekijk hier de foto's van het symposium ©Mike Booth Bekijk hier de foto's van het symposium ©Mike Booth Bekijk hier de foto's van het symposium ©Mike Booth  Bekijk hier de presentaties op Slideshare Thema 2017: Neurodynamica

Foto's

Onze fotograaf Mike Poodt maakte prachtige foto's. U kunt ze hier allemaal bekijken.

Verslag in tweets en #MT2day trending topic!

Ondanks het GroenLinks congres was #MT2day de hele dag trending topic, d.w.z. de meestgebruikte # op twitter in Nederland.

Met zo'n 127 verschillende twitteraars bereikten we bijna 86.000 accounts via 640 berichten over het symposium. Dat gaf een totaal bereik van ruim 460.000 en daar mogen we best trots op zijn!

Bekijk hier het verslag van tweetredacteur Gerdie Schreuders!

Presentaties

De presentaties (met uitzondering van de openingslezing) zijn te vinden in het verslag in tweets en staan online op de NVMT pagina op Slideshare.

Thema 2017: Neurodynamica

Reserveer alvast in uw agenda: zaterdag 8 april 2017

Over een geschikte locatie denkt de commissie nog na. Heeft u ideeën? Laat het ons weten via twitter: @NVMT_NL of mail naar nvmt@kngf.nl en wie weet mag u dankzij uw gouden locatietip gratis naar het symposium!

Nogmaals dank aan onze sponsors